Veliki koncert Severine i Night Expressa u Medulinu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kraljica hrvatske estrade Severina i The Night Express apsolutna su medulinska ljetna glazbena poslastica i okosnica velikog ljetnog koncerta Adria Summer Festa koji će se u Medulinu održati 18. srpnja, najavljeno je jučer na konferenciji za novinare u zgradi  Općine Medulin.

O koncertu su detaljno izvjestili organizatori Sandro Želesko iz U. O. Adrie i Branko Percan iz Elektro Percana zahvalivši se pritom općini Medulin na ukazanoj potpori.

Koncert na medulinskoj Rivi

Koncert će se održati na medulinskoj Rivi kod Lunaparka, na prostoru parkinga uz medulinsku kulu i vjetrenjaču na površini koja može okupiti i do 10 tisuća ljudi. Program će početi u 20 sati nastupom DJ-a, nastavlja se koncertom The Night Express Banda koji će zagrijavati atmosferu za dvosatni Severinin koncert, koji će trajati od 1 do 3 sata ujutro, nakon čega će publiku do 5 sati ujutro zabavljati DJ.

Loris Zupanc iz Night Expressa rekao je da ovo neće biti njihov prvi nastup s hrvatskom estradnom kraljicom. "Prije tri godine nastupali smo sa Severinom u Poreču, te nam je drago da smo i ove godine uključeni u suradnju", kazao je on.

"Dali smo si tri godine za napraviti nešto veliko. Manifestacija se održava u svrhu promicanja, razvitka i unapređivanja Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin, a s ciljem da sljedeće godine na sličnom projektu nastupi veći broj izvođača te da u budućnosti to preraste u koncertno-zabavnu manifestaciju koja bi trajala tri do četiri dana s ciljem populariziranja Istre i Hrvatske. Za sada je sve u najboljem redu, imamo odličan produkcijski tim, jedino nas može omesti - vrijeme", rekao je Branko Percan.

Kvalitetan koncert po pristupačnoj cijeni

"Želimo ljudima omogućiti kvalitetan koncert po pristupačnim cijenama. Na dan koncerta karta će koštati 80 kuna, dok će u pretprodaji biti 60 kuna. Ulaznice će biti u pretprodaji već početkom sljedećeg tjedna diljem Istre. U Puli u caffe baru Kolumbo, Sixty Sixu i Cabahiji, u Medulinu u turističkoj agenciji Marco Polo, u Rovinju u Art Public Baru, dok će za Pazin, Labin, Umag i Buzet pretprodaju vršiti agencija "Svi u Izlazak" rekao je Sandro Želesko ponovivši kako je to zasigurno koncert ljetne sezone.

"Medulin kao najturističkija općina u Hrvatskoj zaslužuje ovakav koncertni happening", izrazio je zadovoljstvo Goran Buić, načelnik Općine Medulin, koja je podržala ovu manifestaciju i za koju se nada da će polučiti uspjeh i privući što domaću publiku što turiste. "Potrudit ćemo se biti dobri domaćini Severini, pa joj omogućiti i odmor u našem mjestu…", zaključio je Buić. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter