Večeras promocija debi albuma Irene Giorgi

Irena Giorgi
Irena Giorgi

Koncertna promocija albuma prvijenca Irene Giorgi "Ena's" održat će se večeras u pulskom The Shipyard Pubu s početkom u 20 sati.

Debitantski album "Ena’s" sadrži 11 pjesama, među kojima su i singlovi "Neka svemir presudi", "Tamni biser", "Baby Universe", "Zar se noćas opet ljutiš" te aktualni "Zadnji ples".

Album će biti promoviran uz podršku Baby Universe Quarteta te gostujućih glazbenika koji su i sami sudjelovali u stvaranju materijala. Album je objavila izdavačka kuća Aquarius Records.

Glazbenica Irena Giorgi iz Pule predstavlja svoju novu pjesmu naziva "Neka svemir presudi". Tekst i glazbu potpisuje poznata riječka glazbenica Meri Trošelj, a autor aranžmana je Irenin suprug, gitarist Mauro Giorgi.

Još singlom "Neka svemir presudi" Irena Giorgi otvorila je novu stranicu u glazbenoj karijeri, nakon što je godinama surađivala s grupom Indivia Franka Krajcara, u kojoj je pjevala i svirala flautu i harmoniku. Glazbeno obrazovana, radi kao profesorica glazbenog u pulskoj Osnovnoj školi Šijana. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter