U Rovinju pronađen Enio Zohil

Enio Zohil pronađen je živ i zdrav u Rovinju (foto Nestali.hr)
Enio Zohil pronađen je živ i zdrav u Rovinju (foto Nestali.hr)

Istarska policija izvijestila je da je Enio Zohil pronađen u subotu ujutro u Rovinju živ i zdrav, te se zahvalila građanima na pomoći oko traganja. Nije navodila razloge nestanka niti gdje se nekoliko proteklih dana Zohil nalazio.

Podsjetimo, Enio Zohil nestao je u utorak kada se motociklom yamaha odvezao iz jednoga porečkog kafića, a sljedećeg je dana uočen u Primorsko-goranskoj županiji, na Grobničkom polju, odnosno u restoranu na grobničkom aerodromu. Potraga u Istri  provođena je svakodnevno no bezuspješno, a prvi trag nakon Grobnika pojavio se u petak u Vodnjanu kada su Enija uočili prijatelji iz Poreča. Dva sata nakon toga je, prema neslužbenim informacijama, uslijedio telefonski poziv njegovom prijatelju koji je odmah krenuo za Vodnjan. To je bila potvrda da je Zohil živ i zdrav. Policija je pravovremeno obavještavana o njegovom kretanju, a službenom potvrdom pronađen je u Rovinju.

U potragu za Zohilom u srijedu su se uključili policajci, vatrogasci, a naknadno i motociklisti. Zadnji trag njegovog mobitela zabilježen je na području Svetog Lovreča i Limskog kanala te je prvo pročešljano to područje, pogotovo predio Limske drage gdje je velika vjerojatnost da motociklist otklizi u zavoju i surva se niz padinu. Policija je zatim postajama podijelila zadatke da pročešljaju kritična mjesta, opasna za motocikliste. Porečki motociklisti, u dogovoru s policijom, pješice su obišli najopasniji dio, od Vižinade do Ponte Portona. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter