U Rovinju obilježen Svjetski dan plesa

Obilježavanje Svjetskog dana plesa u Rovinju (N. ORLOVIĆ RADIĆ)
Obilježavanje Svjetskog dana plesa u Rovinju (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

Osma Popolana okončana je milenijskom fotografijom, i ispisivanjem imena Rovinj, tijelima brojnih plesača na središnjem gradskom trgu.

Naime, pod dirigentskom palicom članica i članova gimnastičkog kluba Roxanne, od ranog se poslijepodnevna pa do večernjih sati, plesalo i vježbalo na Trgu pod motom "Go out and dance" - Izađi van i pleši i time pridonijelo obilježavanju Svjetskog dana plesa.

Naime, fotografija iz Rovinja bit će djelićem kolaža fotografija iz svih gradova koji obilježavaju Međunarodni dan plesa na području Hrvatske, nakon čega će se spojiti s snimkama iz drugih zemalja.

Uz veliki angažman Roxannica, koje svojim atraktivnim koreografijama oduševljavaju publiku jedan veliki bravo zaslužila je, i zasigurno najuvježbanija Rovinjka Dorina Mrkoci.

Ova instruktorica aerobika i pilatesa, već godinama pokreće sportski i vježbački Rovinj te svojim entuzijazmom pokazuje važnost održavanja tjelesne kondicije.

Uz Roxanne i Dorinu koje su pokretale u ritmu trg i okupljene sugrađane svoje su nastupe imale i članice rovinjskih mažoretkinja, ritmičko-gimnastički klub Arabesque Rovinj, članice Zuma Stars i Le*iras, također iz grada svete Eufemije, kao i gosti iz Zagreba - ŠR Ritam Zona, Pink - Zagreb, Tala Centar, PK Balans Sveta Nedjelja, Društvo naša djeca Samobor i Ross Latino Pula. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter