U Rapcu za Uskrs očekuju više od tri tisuće gostiju

Buduća plaža za noćno kupanje (R. SELAN)
Buduća plaža za noćno kupanje (R. SELAN)

Rabac se naveliko priprema za prvi test turističke sezone - uskrsne blagdane: čiste se terase, iznosi namještaj, postavljaju natpisi. Očekuje se oko 3.100 gostiju. Labinska Turistička zajednica očekuje broj dolazak i noćenja na lanjskoj razini.

Puno je toga napravljeno tijekom ožujka. Primjerice, Grad je dovršio 300 tisuća kuna vrijedan pristup za invalide na plaži Maslinica, a uz to je sanirao pristupe ostalim plažama, ogradu uz šetnicu i stepenište između Obale maršala Tita i Ulice slobode, zelenu površinu od Plominske do Lošinjske ulice, na početku koje je uređeno parkiralište, a uskoro će biti dovršeno i ono na njenom kraju.

Riviera Adria ispod Hotela & Casa Valamar Sanfior uređuje do sada manje pristupačan i stoga zapostavljen dio obale, koji će dobiti tri prilaza moru i dva šljunčana platoa sa suncobranima, ležaljkama, pješčanikom za djecu te reflektorima, koji će omogućavati noćno kupanje.

Hotel je otvoren u ožujku, zajedno s hotelom Miramar. Sljedeći na listi otvaranja su autokamp Marina, zatim Albona Hotel & Residence pa Girandella Tourist Village.

- Predsezona je dobro počela, a o sezoni je još prerano govoriti. Izvrsno smo se pripremili za nju te značajnim investicijama u naše objekta dodatno podigli razinu kvalitetu usluge, kaže Edi Černjul, predsjednik Uprave Riviere Adrije.

Novost u Maslinici je obnovljeni hotel Mimosa, koji sada ima deset posto više smještajnog kapaciteta i nosi četiri zvjezdice. Ovaj te ostala dva hotela, Narcis i Hedera, bit će popunjeni od 12. do 22. travnja, a gostiju im neće manjkati ni nakon toga. (R. SELAN)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter