U Puli uskoro Ćakulin

(Arhiva)
(Arhiva)

U Splitu se svake godine održava Pričigin, u Zagrebu Spikigin, a u Puli, uskoro, Ćakulin, samo malo drugačijeg koncepta.

- Ćakulin-festival razgovora zamišljen je kao tribina kojom bismo, uz ugodan i ozbiljan razgovor, u urbanoj atmosferi, javnosti predstavili mlade i uspješne ljude iz Pule i Istre koji su izvan zavičaja, a neki i izvan Hrvatske. Gosti bi bili iz različitih sektora: poslovnog, IT, startupovi, gluma, produkcija, film, ples, glazba, inženjerstvo, dizajn, arhitektura, sport, medicina itd. Gostovat će naši mladi koji radi u Googeu, Amazonu, Danskoj, Irskoj, Švicarskoj... Ali Ćakulin će predstaviti i ostale, javno zanimljive, teme. Motivacija je predstaviti mlade ljude svojoj generaciji i dati im nadu kako za svakog na ovom svijetu ima mjesta i nade. Sugrađanima predstaviti sugrađane i javnost upoznati s novim licima, ali i otvoreno razgovarati o aktualnostima u društvu. Glavno pitanje je: što svakome od nas znači uspjeh? Kakvi nas izazovi čekaju?, kazao je Filip Zoričić, organizator i voditelj tribine uz Dinu Cvek.

Tribina će se održavati petkom od 18 do 19 sati u pivnici Shipyard, a prvi Ćakulin počinje 3. veljače s gostima Anom Šimunović, komunikacijskim ekspertom i mladim poduzetnikom Josipom Bolkovićem. Organizator je Institut Mediteran, a suradnik Stres film. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter