U petak Night Express, u subotu Pulska noć

Pulska noć (N. LAZAREVIĆ)
Pulska noć (N. LAZAREVIĆ)

Ovog vikenda Puljani bi se konačno uslijed turističke sezone trebali opustiti i zabaviti u centru grada. U petak, u povodu jubilarne desete godišnjice benda, na Forumu će od 21 sat Puljane i goste zabavljati velikim koncertom popularni pulski Night Express Band.

Pučka fešta, pak, 12. Pulska noć - ulicama našeg grada, održat će se u subotu od 21 do 2 sata, raznovrsni program Puljane i goste očekuje na, vjerojatno, sedam lokacija i to na Forumu, Trgu sv. Tome, u Ulici Sergijevaca, na Danteovom trgu, Portarati, Giardinima i na tržnici, a tijekom održavanja fešte mnoge trgovine i ugostiteljski objekti radit će do sitnih noćnih sati. Pulska noć, koja je u svojim počecima trebala biti fešta za kraj ljeta, prometnula se u ljetnu manifestaciju jer se sezona dobrano produžila.

Očekuje se da će se na Giardinima pripremiti i tradicionalna gradelada - srdele, vino i kruh, koji će se prodavati po prihvatljivoj cijeni, dok bi i na tržnici trebao biti glazbeno-gastro program uz istarske proizvode. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter