U pet dana prodano više od 1.500 ulaznica za pulski koncert

Arhiva
Arhiva

"Koncert 2Cellos u pulskoj Areni već je postao prava senzacija. U samo pet dana od početka prodaje, a šest mjeseci do koncerta, planulo je više od 1500 ulaznica. Time je ovaj koncert postao najprodavaniji koncert u Hrvatskoj čemu svjedoči i Top 10 ljestvica na Eventimu gdje se ovaj događaj nalazi na prvom mjestu", 
ističu organizatori koncerta koji će 2Cellos održati 2. srpnja u pulskom amfiteatru uz simfonijski orkestar. 
 
Upravo će u Puli, a to će biti njegovo jedino koncertno zaustavljanje u Hrvatskoj, 2Cellos predstaviti novi album "Score" koji je rezultat njihove strasti prema filmskoj glazbi i biti će prava posveta svijetu filma. Album, snimljen u Engleskoj s Londonskim simfonijskim orkestrom, izlazi u ožujku i sadrži 14 filmskih hitova.
 
Dva tjedna od objave njihovog prvog singla "Game Of Thrones" s novog albuma, spot koji je snimljen u Dubrovniku ima više od 3,3 milijuna pregleda na You Tubeu. 
 
Prema najavi, 2Cellos će u Puli s jednim simfonijskim orkestrom, a još nije poznato kojim, posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu koncerta stvoriti magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao i slavnih filmskih djela. Drugi dio koncerta će se nastaviti s rock i pop skladbama koje su 2Cellos predstavili na svojim nastupima diljem svijeta. 
 
Popularnost ovog dvojca već šest godina neprekidno raste, stoga ne čudi izniman interes za pulski koncert, a organizatori ističu da se ulaznice kupuju diljem svijeta, od Amerike preko Europe do dalekog Japana gdje 2Cellosi uživaju kultni status.
 
Ulaznice za pulski koncert mogu se kupiti preko eventima, a cijena su od 450 kuna za parter gold, preko 395 za parter A i ložu, te 345 parter B. Za tribine treba izdvojiti 260 kuna, a karte za stajanje mogu se kupiti za 190 kuna, te do 4. veljače i za 150 kuna (max 500 ulaznica), te do 24. veljače 170 ( maksimalno 500 ulaznica). (B. Ć. J.)
 
 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter