U Novigrad stiže cabaret, ali s dozom Errora


Za subotu, 26. studenog u 20 sati u novigradskoj kinodvorani Udruga za promicanje kreativnih aktivnosti Error, koju čine glumci amateri iz Novigrada, priprema premijeru urnebesne zabave. Radi se o nizu skečeva, u formi cabareta, s dozom Errora, a što su nazvali CabarError. Za razliku od komedije "Večer s ubojstvom", koju su premijerno prikazali na proljeće, sada Errorovci pripremaju originalan "proizvod" koji su sami osmislili.

U tim skečevima se pjeva, pleše, skida, oblači, vježba i glumi dok sve vodi cabaret majstor Zlatan Veličanstveni. Ideja je bila zabaviti Novigrađane i ostale u ovim tmurnim i tugaljivim jesenjim danima prije pripreme nove predstave. Predstava nije za mlađe od 12 godina, vele nam članovi udruge Error.

U ovom kabaretu, u režiji Aleksandre Krt, nastupit će: Mirko Stamenković, Đulijeta Opačak, Patricija Radošić-Šabalja, Leona Šućur, Davor Hačić te Ivan i Meri Hanžek. Endy Krt je zadužen za svjetla i ton, Slavko Vavo Mautner za fotografije, a scenografiju i kostime su smislile: Martina Andreašić, Gordana Savi te Katarina i Gabriela Hanžek. Oni pozivaju svoje vjerne fanove da prate najave kabareta na facebook stranici Errora gdje će uskoro objaviti video najavu te ističu da je ulaz na predstavu besplatan. (P. G.)


Podijeli: Facebook Twiter