U eksploziji u Mostaru ozlijeđena trudnica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna je trudnica zadobila tjelesne ozljede u ponedjeljak u eksploziji nepoznate naprave podmetnute pod automobil u kojemu se u tome trenutku nalazio njezin suprug i njegova majka u središtu Mostara, izvijestili su iz policije.

U Ulici Leopolda Mandića oko 07:50 sati odjeknula je snažna eksplozija samo nakon nekoliko metara nakon što je pokrenuto vozilo BMW 5. Eksplozija se mogla čuti u većem dijelu Mostara. Po riječima glasnogovornika Uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, žena je odmah nakon eksplozije odvezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru, gdje je pretragama utvrđeno da je zadobila ozljede te da nije u životnoj opasnosti.

Vlasnik vozila, kojemu su navedeni inicijali (P.G.), i njegova majka nisu zadobili tjelesne ozljede osim što su pretrpjeli šok.

Glasnogovornik Bošnjak je dodao da je policija ubrzo nakon eksplozije ogradila mjesto nesreće i provodi očevid. Dežurna tužiteljica Eldina Bijuk je naložila da se nakon istražnih radnji na licu mjesta provedu forenzička ispitivanja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter