Tribina Milorada Pupovca i Aktiva žena SDSS-a

(N.LAZAREVIĆ)
(N.LAZAREVIĆ)

Sutra s početkom u 13 sati u Domu hrvatskih branitelja održati će se osnivačka Skupština Aktiva žena Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) nakon čega će u 16 sati započeti tribina na kojoj će gostovati i govoriti SDSS-ov kandidat na koalicijskoj Kukuriku listi Milorad Pupovac.

Potpredsjednica stranke i županijska vijećnica Mirjana Galo kazala je da je osnivanje Aktiva žena koje će se dogoditi upravo u Puli, veliko priznanje županijskom i gradskom SDSS-u, a na samoj skupštini izabrati će se i prvo vodstvo. Naglasila je da će na tribini govoriti Pupovac koji se na koalicijskoj listi predvođenoj SDP-om nalazi na posljednjem mjestu.

-Naš kandidat je namjerno na 11. mjestu jer nije želio trgovati i očekujemo da će svi koji prepoznaju njegovo dugogodišnje zalaganje za zaštitu ženskih, ljudskih i manjinskih prava, njemu dati svoj preferencijski glas, kazala je Galo, dodajući da to očekuje ne samo od predstavnika srpske manjine već i od svih drugih manjima ali i većinskog naroda. Istaknula je da Aktiv žena već ima programsku deklaraciju te da je ponosna što će se po prvi puta u Statut stranke uvesti kvote što su jednoglasno prihvatili svi članovi. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter