SPOSAnews16 za vikend u Puli


Ove subote točno u podne Istarski festival vjenčanja SPOSAnews16 otvara u Puli svoja vrata mladencima. Tijekom subote i nedjelje u Domu hrvatskih branitelja održat će se manifestacija koja je poznata u cijeloj Hrvatskoj jer okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima te ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja.

SPOSAnews je događaj s prepoznatljivom tradicijom, a svake godine na Festival vjenčanja pristiže oko 2.000 posjetitelja.

Tijekom dva festivalska dana, uz besplatan ulaz u Dom hrvatskih branitelja, održavaju se dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice izrade svadbenog nakita, uče se plesni koraci, kako nanositi šminku za vjenčanje, degustiraju se svadbene torte, te održavaju brojne druge radionice za mladence, ali i ostale zainteresirane posjetitelje.

Tako će u subotu, nakon svečanog otvorenja uz modnu reviju uslijediti bogat cjelodnevni program koji traje sve do 20 sati.

Na programu je radionica izrade svadbenih dekoracija za torte i svadbenih figurica. U 14 sati je na rasporedu scrapbooking -radionica izrade svadbenog fotoalbuma, a sat kasnije degustacija svadbenih torti. U 16 sati Plesni centar Studio, odnosno Fabris i Rosemarie dat će plesne poduke za mladence. Radionica za mladence kroz predavanja stručnjaka održat će se u 17 sati, a u 18 sati je modna revija (vjenčanice/haljine za maturalne zabave, kao i haljine za kume i gošće na vjenčanjima).

U nedjelju se Festival otvara u 11 sati i traje sve do 19 sati. Na programu su radionice izrade vjenčanog buketa, slatke radionice ukrašavanja svadbenih muffina te izrade dekoracija za torte, usluge šminkanja, frizura, fotografiranja, kao i izrade videozapisa najljepšeg dana.

Tako je u podne na programu slatka radionica tortolandija, u 13 sati će se održati modna revija, a u 14 sati izrada svadbenog nakita u režiji Medulinarta. Degustacije svadbenih torti su od 15 sati, od 16 sati ponovno plesne radionice, u 17 sati je modna revija kada će biti predstavljene haljine za maturalne zabave, kao i za kume i gošće na vjenčanjima, a u 18 sati je prezentacija izrade svadbenih buketa u organizaciji Floramija. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter