Spavanje na svjetioniku Porer je jedinstveno iskustvo

Audrey Zinger s pratnjom svoje će iskustvo pridijeliti sa 60 tisuća prijatelja
Audrey Zinger s pratnjom svoje će iskustvo pridijeliti sa 60 tisuća prijatelja

Sedmi tjedan promotivne kampanje županijske Turističke zajednice Share Istria na Poluotok je doveo dvije ugledne francuske blogerice Audrey Zinger i Camille Malleroni s njihovim pratnjama. Riječ je o promociji Istre putem blogova i socijalnih mreža najutjecajnijih pisaca na takvim medijima koji su zauzvrat dobili sedmodnevno besplatno putovanja u Istru. Dosad su u šest tjedan u Istri boravili njihovi kolege iz SAD-a, Njemačke, Italije, Norveške, Mađarske, Velike Britanije…

Istra je poput sna

- Nikad nisam prije bila u Hrvatskoj, a budući da je moj djed bio Hrvat, oduvijek sam htjela doći i posjetiti ju. Za mene je poput sna upoznati tako divnu regiju kao što je Istra. Sigurno ću se vratiti, poručila je Zinger koja na Facebooku, Twitteru i Instagramu ima oko 60 tisuća prijatelja i pratitelja.

- Iako to i meni zvuči nestvarno, ludo je dijeliti fotografije s tolikom brojem prijatelja na mrežama. Upravo s njima želim podijeliti fotografije koje prikazuju magičnu Istru te ono što je mene najviše oduševilo - noćenje na svjetioniku Porer gdje sam vidjela najljepši zalazak sunca ikada, poručila je ova ljubiteljica socijalnih mreža.

I njezinoj sudružici u putovanju, ali i konkurenciji u ovom natjecanju gdje će najbolji blogeri i pisci na socijalnim mrežama biti na kraju akcije posebno nagrađeni Camille Malleroni ovo je prvi posjet Istri, a za putovanje se prijavila zbog strasti prema putovanjima i dijeljenju pritom sadržaja sa svojih 28.600 prijatelja na Twitteru, Instagramu i Facebooku.

Spoj plavog i zelenog

- Volim kombinaciju ovih socijalnih mreža je poruke koje šaljem dopiru do različite publike. Za vrijeme ovog putovanja cijelila sam jako puno fotografija pejzaža s Poluotoka koji sublimiraju mjesta gdje se možete ići kupati, gdje možete šetati. Također svojim sam prijateljima pokazala fotografije arhitekture i gradova koje sam u Istri posjetila te vodene aktivnosti koje smo isprobali, kaže Camille. Posebno je na putovanju bila oduševljena spojem "plavog" morskog pejzaža i "zelenog" u unutrašnjosti.

- Zaljubila sam se u prekrasan mali grad Pulu s njezinim malim starim ulicama. I naravno oduševilo me što smo mogli spavati na svjetioniku Porer. To je bilo jedinstveno iskustvo, zaključila je ova Francuskinja. (B. BAN)


Podijeli: Facebook Twiter