Rabački hotel Mimosa dobio četiri zvjezdice

Hotel Mimosa za deset posto je proširio smještajne kapacitete (R. SELAN)
Hotel Mimosa za deset posto je proširio smještajne kapacitete (R. SELAN)

Hotel Mimosa, u zimskoj obnovi podignut na razinu četiri zvjezdice, primit će u nedjelju prvih stotinjak gostiju, doznajemo od Gorana Zahtile, direktora tvrtke Maslinica.

Površnom promatraču jučer se ta najava mogla učiniti neuvjerljivom. Naime, radovi su bili u punom zamahu: cijevi su čekale pored otvorenih kanala, zidovi se farbali, a žice visjele sa stropova. Međutim, malo pažljiviji pogled otkrio bi da se radi kao u mravinjaku ili košnici.

- Moram se zahvaliti svim djelatnicima za izuzetnu požrtvovnost koju su pokazali ove zime. Posao je završen u planiranom roku od četiri mjeseca unatoč svim problemima koji su nas pratili. Pritom posebno mislim na brojne kiše i prodore vode s kojima smo se borili. Također se zahvaljujem izvođaču radova te njegovim i našim kooperantima, kaže Zahtila.

Nosilac radova bio je labinski De Conte, a gotovo svi kooperanti došli su s područja Labinštine, pa se tako ova četiri milijuna vrijedna obnova može nazvati poduhvatom lokalnog građevinarstva.

Obnovljeni su ulaz u hotel, recepcija, restoran, aperitiv bar, električne instalacije te kupaonice i namještaj u sobama. Smještajni kapaciteti su, k tome, povećani za deset posto tako što je dobiveno trideset novih soba preuređenjem neiskorištenih prostora, uglavnom magazina te pregradnjom i nadogradnjom postojećih soba.

Uređenje bazena i restorana "Conca d'oro" trebalo bi biti dovršeno do Uskrsa. (R. SELAN)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter