Puljaninu i Labinjanu u stanu pronađena droga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska i labinska policija, svaka na svom području, obavile su pretrage stanova dvojice mladića za koje su imali saznanja da se bave preprodajom droge te im je u stanu drogu i pronašla. Oba mladića, 34-godišnjak iz Pule i 33-godišnjak iz Labina, privedeni su u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, a slijedi im kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U stanu Puljanina policija je 25. svibnja pronašla više vrećica s ukupno 22,1 gramom amfetamina i 28,6 grama nepoznate bijele praškaste tvari, novac za koji sumnja da potječe od preprodaje droge i digitalnu preciznu vagu. Policija je također utvrdila da je mladić od travnja prošle do svibnja ove godine prodavao amfetamin osobama u Puli, a u nekoliko navrata ove godine dao je i omogućio prijateljima konzumaciju iste droge. U pritvorsku jedinicu PU istarske priveden je 26. svibnja.

U Labinu je u pretrazi stana i pripadajućih prostorija kojima se koristi 33-godišnjak policija pronašla 30,4 grama amfetamina, 12,8 grama marihuane i digitalnu vagu te je mladić 25. svibnja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (S. B. I.)


Podijeli: Facebook Twiter