Pula: SPOSAnews u Domu hrvatskih branitelja

Vjenčanice za sve ukuse (Arhiva/M. ANGELINI)
Vjenčanice za sve ukuse (Arhiva/M. ANGELINI)

Festival vjenčanja SPOSAnews 2014. danas će se svečano otvoriti modnom revijom u 12 sati u velebnom secesijskom zdanju Doma hrvatskih branitelja. Na reviji će sudjelovati provjerena imena kada su vjenčanice u pitanju - salon Vjenčanice Biba, uz nakit Argentuma, butici Angels Wedding, Mariage, a za one koje žele autorsku vjenčanicu s potpisom tu je linija Stehlik pulske dizajnerice Anje Stehlik. Nakon toga mladenci će tijekom cijelog poslijepodneva sudjelovati u radionicama, te se prepustiti užitku degustiranja torti, sudjelovati u prezentaciji plesa, šminke, frizura, ali i poslušati predstavljanja bendova za vjenčanja.

Kruna događaja je večernja modna revija dizajnerskih vjenčanica Wedding Fever u 20 sati, na kojoj će manekenke modne agencije Tijara predstaviti kreacije devet modnih kreatora koji će jednom vjenčanicom prikazati svoje viđenje vjenčanice - Doris Kolić, Saše Đukića-Obradovića, Mateje Bosek, Antonele Gregorović, Vesne Kuiš, Manuele Đukić, Elene Vižentin, Martine Kuzlić i Sanje Kaić. Kreacije će ocjenjivati stručni žiri koji će sačinjavati kostimografkinja i kreatorica Kristina Nefat, odjevna tehničarka iz butika Vjenčanice Biba Biljana Pliško i modna dizajnerica Karmen Paulinić. Uz kreatore, svoje će kreacije predstaviti i salon Vjenčanice Biba te butici Angels Wedding, Mariage i Stehlik by Anja Stehlik.

Uslijedit će proglašenje najbolje uređenog izložbenog prostora, koje će ocjenjivati stručni žiri: predsjednica HDLU-a Istre Dorina Vlakančić, dizajnerica interijera Elena Grah i arhitektica Tanja Kirac. I u nedjelju će posjetitelji uživati u bogatom programu od 11 do 19 sati. Ulaz na ovu dvodnevnu manifestaciju kao i sudjelovanje u njenim radionicama je besplatno. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter