Pula: 27-godišnjak osumnjičen za više krađa

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela, pulska policija je kriminalistički obradila 27-godišnjaka iz Pule. Policija ga sumnjiči da je počinio dvije teške krađe i jednu krađu na području Pule tijekom prosinca prošle godine. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja  u večernjim satima u srijedu priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Pulska policija ga sumnjiči da je 8. prosinca u popodnevnim satima, u prostorijama pravne osobe u Lošinjskoj ulici u Puli, provalio u garderobni ormarić i ukrao torbu s novcem, mobitelom i osobnim dokumentima, čime je 31-godišnjaka iz Pule oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Potom je 13. prosinca u noćnim satima provalio u ugostiteljski objekt u Zadarskoj ulici, iz kojeg je ukrao novac i time oštetio 29-godišnjaka iz Ližnjana za nekoliko tisuća kuna.

Kazneno djelo krađe počinio je 13. prosinca u prijepodnevnim satima, kada je iz škole u Ulici Rižanske skupštine ukrao bicikl. Time je 44-godišnjakinju iz Pule oštetio za nekoliko tisuća kuna. Ukupna materijalna šteta trojici oštećenika iznosi oko pet tisuća kuna. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter