Prijave za SPOSAnews do kraja godine


SPOSAnews, odnosno Istarski festival vjenčanja i popratnih sadržaja koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima te ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja održat će se 31. siječnja i 1. veljače 2015. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Manifestacija okuplja osamdesetak izlagača te svake godine privuče oko 2.000 posjetitelja.

Tijekom dva dana trajanja festivala održavaju se dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice.

Središnji događaj toga festivala je velika je modna revija. Na reviji će nastupiti i predstaviti se modni dizajneri koji se prijave na natječaj za izradu jednog modela na temu vjenčanja ili osobnog viđenja vjenčanja. Revija SPOSAnews15 održat će se kao izdvojeni događaj u muzejsko-galerijskom prostoru Sveta srca u Puli, u petak, 23. siječnja u 20 sati.

Zainteresirani modni kreatori mogu se do 31. prosinca 2014. godine prijaviti na natječaj za sudjelovanje na modnoj reviji SPOSAnews15. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter