Pregovori s Vručinom, Jakolišem, Barićem

Nogometaši Istre 1961 (D. MEMEDOVIĆ)
Nogometaši Istre 1961 (D. MEMEDOVIĆ)

Da ne bi ispalo da će pulski prvoligaš svoje redove u ovom prijelaznom roku popunjavati samo mladim neafirmiranim igračima, u klubu su krenuli u pregovore i s nešto zvučnijim imenima.

Trojica su već blizu dolaska na "Drosinu", a riječ je o Bojanu Vručini, Antoniju Jakolišu i Mariju Bariću.

"Ono što muči Barića nije problem riješiti, treba samo dobra volja da se sjedne s čelnicima Vojvodine i dogovori sporazumni raskid ugovora. Mi vremena za čekanje nemamo i stoga smo mu dali ultimatum, ili će sutra doći Pulu i priključiti nam se na treningu, ili na njega više ne računamo.

Vručini smo poslali ugovor na uvid i sutra očekujemo odgovor. On je korektan u pregovorima, zna kakve su nam mogućnosti i odmah je prihvatio ono što smo mu ponudili, ali dobio je još jednu ponudu iz Makedonije u kojoj su mu ponuđeni puno bolji uvjeti. Mi nećemo niti možemo s nekim licitirati, ali se ipak nadamo da će Vručina prelomiti na našu stranu, a ako ne bude tako, nemamo se što ljutiti.

Jakoliš je također dobio napismeno što mu nudimo i sad čekamo kakav će biti njegov odgovor. Što se tiče Škvorca, to je otvoreno pitanje i nismo još sjeli za stol s čelnicima Dinama. Premda, ako dovedemo ovu trojicu, čisto sumnjam da ćemo i Škvorca", rekao je Igor Pamić.


Podijeli: Facebook Twiter