Poreč: Dražen Prgić kandidat HDZ-a za dogradonačelnika

Tereza Šegala Pažin, Ljiljana Sinanović i Dražen Prgić
Tereza Šegala Pažin, Ljiljana Sinanović i Dražen Prgić

Predsjednik porečkog HDZ-a i gradski vijećnik Dražen Prgić bit će kandidat za dogradonačelnika na lokalnim izborima. HDZ je to danas službeno objavio, a nakon što je nedavno za kandidatkinju za gradonačelnicu predstavio Ljiljanu Sinanović i njenu prvu zamjenicu Terezu Šegala Pažin. Obje su nestranačke kandidatkinje. Prgić će ujedno biti i nositelj kandidacijske liste HDZ-a za Gradsko vijeće.

-Moj četverogodišnji vijećnički rad i stotine sati koje su zajedno sa mnom utrošili članovi HDZ-a i čitav niz suradnika i simpatizera doveli su nas do zaključka da je demokracija u Poreču ozbiljno ugrožena. Sumnjamo da se s novcem građana ne postupa u našem najboljem interesu. Stoga i kao kandidat za funkciju dogradonačelnika želim doprinijeti razvoju našeg Poreča u što boljoj mjeri. Transparentnost proračuna je naš predizborni, izborni i postizborni program, komentirao je svoju kandidaturu Prgić.

Po njemu su netransparentnost u poslovanju i pogodovanje podobnima glavne boljke grada. Dodaje da je Grad prezadužen, vladajući su izgubili dodir sa stvarnošću i kontakt s građanima, a plaće se isplaćuju kratkoročnim kreditima.

- Niti jedan projekt nije zaživio, a da nisu zadužili grad kreditima. Pozivam  svu oporbu da nam se pridruži i da ujedinjeni nađemo konsenzus oko zajedničke politike i da završimo agoniju loše vladavine IDS-a koja traje 24 godina. Pozivam  86 posto građana da se ujedinimo i izađemo na izbore i da ne dozvolimo da svega 14 posto birača odlučuje o našoj budućnosti, poručio je čelnik HDZ-a. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter