Pobjegla svodniku i strpala ga u zatvor

Ilustracija
Ilustracija

Brutalni svodnik, Tihomir M. (44)  završio je iza rešetaka nakon što ga je policiji prijavila djevojka koju je podvodio tijekom ljeta prošle godine. 

Djevojka, 22-godišnjakinja iz Gorskog kotara, još je u rujnu prošle godine uspjela pobjeći svodniku koji ju je puna dva mjeseca fizički kažnjavao kada bi odbila prostituiranje. Kako ju je uspio angažirati za pružanje seksualnih usluga za sada nam nije potvrđeno, no od srpnja do rujna prošle godine podvodio ju je klijentima koje je sam pronalazio. 

Seksualne usluge mlada Goranka pružala je u stanovima u Zagrebu do kojih ih je 44-godišnjak obično vozio. Zaradu su, doznajemo, dijelili popola. 

Prema za sada dostupnim informacijama, djevojka je u od srpnja do rujna imala 50-ak klijenata, a u kaznenoj prijavi se navodi da nezakonita zarada iznosi oko 15.000 kuna. 

Tihomir M. prema njoj se cijelo to vrijeme vrlo grubo odnosio. Iznajmio joj je stan u kojem je u Zagrebu boravila, te ju je vrlo često obilazio pokušavajući osujetiti njezinu namjeru da pobjegne, te da se prestane baviti prostitucijom. U nekoliko ju je navrata čak i zaključao u tom stanu, a kada bi se protivila odlasku na sastanak s klijentima dobivala je batine. 

Na kraju je djevojka ipak uspjela pobjeći svodniku i prijaviti ga policiji. No, nije mu se tako lako ušlo u trag. Tek nakon godine dana uhićen je i pritvoren. (A. RAIĆ KNEŽEVIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter