Novi spot Nole režirali i montirali Puljani


Uoči večerašnjeg koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture i objave EP-a "Negdje između", pulska skupina Nola objavila je i zadnji singl/videospot s tog novog izdanja. Režiju potpisuje Puljanka sa zagrebačkom adresom Marijana Četković, a montažu također zagrebački Puljanin Andrej Korovljev.

Riječ je o videospotu za još jednu ljubavnu pjesmu "Vratio si me". Svatko od nas, kažu u bendu, živi u nekim svojim mentalnim zidovima u kojima se odvija neprekidni splet radosti i tuge, zadovoljstva i neugode, ostvarenosti i želja. Nolin novi videospot za pjesmu "Vratio si me" hvata intimne trenutke u trenucima svih tih stanja, koje su interpretirali glumci Luka Juričić, Marijana Matoković, Katja Rabar, Valter Roša i Lara Živolić.

Nola će večeras u Tvornici kulture uživo predstaviti pjesme koje su dominirale radijskim top listama zadnjih godinu dana. Od prvog singla "Drukčije", Nola je iz pulskog studija Partyzan poslala još tri slušana radijska singla - "Moj svijet", "Sve bi bilo lakše da je ljeto" i "Negdje između", po kojem je i nazvano novi Nolin mini album koji će biti objavljen danas, na dan koncertne promocije u Tvornici kulture. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter