Nestale Lucija Berković (21) i Emina Omanović (17)

Emina Omanović (17)
Emina Omanović (17)

Deset dana nakon 21-rođendana nestala je Lucia Berković iz Premanture, koja je posljednji put viđena u Ulici Tina Ujevića u Puli, kada je navodno ulazila u auto varaždinskih registracijskih oznaka. U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO) piše da je Lucia nestala 16. prosinca kada je bila odjevena u crne hlače, crnu majicu i tamnosivu jaknu do koljena. Na nogama je imala crne tenisice sa zakovicama te je sa sobom  ponijela i veću žensku, tamnozelenu torbu. Lucia Berković visoka je 172 cm, ima kovrčavu riđu kosu, svijetlo-plave oči i jače je tjelesne građe. Na vratu ima madež, a na lijevoj natkoljenici ožiljak od operacije, navedeno je u podacima NENO-a.

Osim za Lucijom Berković, istarska policija i dalje traga za  17-godišnjom Eminom Omanović iz Vodnjana kojoj već 12 dana nema traga. Nestala je u ponedjeljak, 8. prosinca, odjevena u plave traperice, sivu majicu dugih rukava, crni kaput do koljena, čizme do gležnja na petu, a kod sebe je imala i žensku torbu smeđe boje. Omanović je visoka 180 cm, ima ravnu crnu kosu te zelene oči, ovalno lice i srednje je razvijena. Na nosu, s lijeve strane, ima piercing.

Policija moli sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Luciji Berković i Emini Omanović da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj telefona 192. (M. Ko. )

 


Podijeli: Facebook Twiter