Na treći "Cica fest" dolazi i Zabranjeno pušenje

(M.ANGELINI)
(M.ANGELINI)

Ovogodišnja tema trećeg Cica Festa koji će se održati u petak i subotu u supetarskom zaselku Dragovanci bit će borba protiv raka dojke. U tu će se svrhu tijekom manifestacije prikupljati financijska sredstva za donaciju humanitarnim udrugama koje se bore protiv te bolesti te će se posjetitelje informirati o važnosti zdravstvene prevencije.

"Ova manifestacija nije sprdačina na temu dojki nego nam je velika želja i namjera da pomognemo u osvještavanju javnosti o važnosti redovitih zdravstvenih pregleda", kaže organizator Marinko Banovac dodajući da se pozivaju sve druge zainteresirane humanitarne udruge da iskoriste priliku te da na festivalu besplatno postave štandove sa svojim rukotvorinama.

Novost ovogodišnjeg Cica Festa je besplatni kamp na privatnoj parceli za sve bikere i ostale posjetitelje koji požele kampirati u Svetom Petru u Šumi. Kamp se otvara u petak u 18 sati. U glazbenom programu u petak od 21 sat nastupaju opatijsko-riječki bend "Shaiones" predvođen Draženom Turinom Šajetom, ujedno voditeljem manifestacije, a posjetitelje će nakon koncerta zabavljati DJ Hoky.

U subotu Cica fest u 16 sati otvara motociklistička povorka "Supetarski đir", a u 18 sati slijede pivske i razne druge igre. Od 20 sati započinje glavni događaji večeri, redat će se: izbor Miss mokre majice, izbor Miss bikinija te izbor pobjednice dekoltea s Facebooka. U večernjem glazbenom programu predgrupa su Proleteri iz Pazina, a od 22 sata nastupa legendarni sarajevski bend Zabranjeno pušenje. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter