Mato Miloš potpisao na godinu i pol

OSTAJE U PULI - Mato Miloš (M. MIJOŠEK)
OSTAJE U PULI - Mato Miloš (M. MIJOŠEK)

Uoči premijernog prvenstvenog nastupa u 2017. godini, onog u petak protiv Lokomotive na "Drosini", iz redova pulskog nogometnog prvoligaša stigla je odlična vijest. Sjajni desni bek Mato Miloš potpisao je s Istrom 1961 ugovor na godinu i pol dana. Podsjetimo, Miloš je dosad za "zeleno-žute" igrao kao posuđeni igrač Rijeke, a u Pulu je stigao ljetos iz Perugije gdje je također bio na posudbi.

Ovim potezom ne samo da je pulski klub osigurao i dalje usluge rođenog Puljanina i nekadašnjeg igrača omladinskog pogona porečkog Jadrana koji podjednako dobro igra na "prirodnom" desnom boku, kao i na lijevom, već je navijačima poslana poruka kako se razmišlja dugoročno. Oslonac na kvalitetne istarske igrače i njihovo dugoročno vezivanje uz pulski klub svakako je pravi potez prema vraćanju povjerenja navijača, ali i prema stvaranju kvalitetne igračke jezgre za iduću sezonu, budući da je Miloš bio jedan od najboljih igrača Istre 1961 ove sezone.

To je četvrti igrač koji je u ovom prijelaznom roku potpisao ugovor s Istrom 1961 nakon Matea Bertoše, Antonija Pavića i Tome Kitanovskog.

Budući da se prvenstveni susret Istre 1961 i Lokomotive igra u petak u 18 sati, u pulskom su klubu već danas odlučili otvoriti blagajnu ispod sjeverne tribine. Tako se ulaznice mogu kupiti danas od 17 do 19 sati, sutra od 10 do 13 i od 17 do 19, te u petak, na dan utakmice, od 10 sati. (R. C.)


Podijeli: Facebook Twiter