LP: Poznati polufinalisti, ždrijeb u petak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Juventus, Monaco, Real Madrid i Atletico Madrid polufinalisti su Lige prvaka, a ždrijeb parova bit će u petak u Nyonu u 12:00 sati.

Nakon što su madridski klubovi Real i Atletico plasman u polufinale elitnog natjecanja 'Starog kontinenta' izborili u utorak, danas je to uspjelo Juventusu i Monacu.

Juventus je u uzvratnom susretu četvrtfinala na Camp Nou odigrao 0-0 protiv Barcelone i tako obranio pobjedu 3-0 iz prve utakmice.

Ivan Rakitić je igrao za Barcelonu do 58. minute, dok je Mario Mandžukić odradio cijeli susret za goste.

U drugom susretu Monaco je na svom travnjaku pobijedio Borussiu Dortmund 3-1 nakon što je u Dortmundu slavio 3-2. Golove za momčad iz Kneževine zabili su Kylain Mbappe (3), Radamel Falcao (17) i Valere Germain (82), dok je strijelac za goste bio Marco Reus (48). Hrvatski reprezentativac Danijel Subašić branio je za Monaco.

U utorak su mjesto u polufinalu izborili španjolski velikani Real Madrid i Atletico Madrid.

Real Madrid je u uzvratnom susretu četvrtfinala nakon produžetaka pobijedio Bayern 4-2 nakon što je u regularnom dijelu Bayern slavio 2-1 i tako nadoknadio poraz iz prve utakmice.

U drugom susretu Atletico Madrid je na gostovanju kod Leicester Cityja odigrao 1-1 i obranivši pobjedu 1-0 iz prve utakmice.

Ždrijeb polufinala je u petak u 12:00 sati u Nyonu.

(Hina)


Podijeli: Facebook Twiter