LMC: Zabava uz maratonski koncert Zečića

Dražen Zečić u LMC-u
Dražen Zečić u LMC-u

Nova sezona u LMC klubu, smještenom između Vodnjana i Bala, počela je sinoć besplatnim koncertom popularnog pjevača Dražena Zečića u pratnji Banana banda.

Zečić je više od tri sata zabavljao brojne okupljene koji su se došli zabaviti uz njegove pjesme, a publiku je prije njega zagrijao Danijel Vale s pratećim bendom.

Dražen Zečić je izveo sve najpoznatije pjesme iz svog repertoara pa je publika zajedno s njim skandirala stihove pjesama o rastancima, nesretnim i neuzvraćenim ljubavima u laganom plesnom ritmu. Koncertna karijera Dražena Zečića počela je još davne 1993., a njegov zadnji album "Tvoj ću ostati" objavljen je 2013. godine pa je jasno da je publika u LMC-u bila svih mogućih uzrasta.

Na programu LMC-a ove će se godine izmjenjivati koncerti popularnih izvođača kao što su Jelena Rozga (28. lipnja), Bajaga i Instruktori (5. srpnja), Željko Joksimović (19. srpnja), Massimo (26. srpnja), Zdravko Čolić (2. kolovoza) i Haris Džinović (9. kolovoza) te brojni partyji elektronske glazbe. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter