Kontra negative koncertom ljubavi i pozitive

The Night Express
The Night Express

Jučer je u Komunalnoj palači najavljen koncert koji će se, u povodu Valentinova, održati u pulskom Sportskom centru Mirna, odnosno popularnom Pattinaggiu. Koncert pod nazivom "Kontra negative koncertom ljubavi i pozitive" održat će se u subotu 14. veljače s početkom u 21.30 sati, a na njemu će nastupiti grupe The Night Express i Arsenal band.

Koncert je najavio direktor trgovačkog društva Pula Sport Erik Lukšić koji je naveo kako se nada da će ovakvi koncerti "ljubavi i pozitive" u Puli postati tradicionalni, dok je Loris Zupanc u ime The Night Expressa naveo da mu je čast nastupati na ovakvom događaju te pozornicu dijeliti upravo s Arsenal bandom.

Kako je najavljeno, ulaz na koncert besplatan je za cure i žene, dok muški dio publike ulaznicu plaća simboličnih 14 kuna, s tim da će umjesto karte dobiti ružu koju će moći pokloniti svojim "boljim polovicama". Inače, karte će se za koncert početi prodavati na sjevernom ulazu sat vremena prije samog početka koncerta, a zbog toga će se zatvoriti i dio ulice kod sjevernog ulaza u Pattinaggio. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter