Jolie i Pitt se vjenčali na Karibima?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prema najnovijim tračevima, najpoznatiji hollywoodski par sudbonosno je da izgovorio na skromnoj svečanosti održanoj na Božić, tijekom odmora na Karibima, na raskošnom imanju poznate modne dizajnerice Donne Karan. Glasine koje je prenio britanski Telegraph glasnogovornici Angeline i Brada još nisu ni potvrdili ni demantirali. Ono što se zna je da su slavni glumci zajedno sa svoje šestero djece, njegovim roditeljima, bratom Dougom i sestrom Julie te dvanaest dadilja na Karibe otputovali prije Božića.

Angelina Jolie i Brad Pitt u vezi su više od sedam godina. Do sada se u više navrata pisalo o njihovom navodnom vjenčanju, a najčešće se spominjalo da se planiraju vjenčati u svojoj vili u Francuskoj. O tome da bi uskoro mogli stupiti u brak, mediji su ponovo počeli pisati krajem studenog nakon što su njihovi pomoćnici zamijećeni kako u jednoj zlatarnici u Los Angelesu preuzimaju vjenčano prstenje. Istog tog mjeseca Pitt je na premijeri filma "Killing Me Softly" izjavio da bi se mogli uskoro vjenčati.

- To će se uskoro dogoditi. Imam dobar osjećaj vezan uz vjenčanje. Moja me djeca sve više nagovaraju na to i to je nešto što želim učiniti, a imam i osjećaj da je došlo vrijeme za to, rekao je. (I. KO., NL)


Podijeli: Facebook Twiter