Jole, Koktelsi i Night Express u Buzetu

The Night Express
The Night Express

Glazbena manifestacija Božić u Buzetu, u svom sedmom izdanju i tri termina: 25. i 27. prosinca te 1. siječnja, ponudit će atraktivan zabavno-glazbeni program i pravu glazbenu feštu u organizaciji buzetske Radio Zone, i pod pokroviteljstvom Grada Buzeta i Favorit piva.

Maraton dobre zabave

- Prvi će u velikom šatoru u Mašimovoj škuji 25. prosinca nastupiti pravi meštri dobre zabave, nenadmašni Koktelsi, koji će publiku zasigurno dodatno razgaliti i zabaviti na tu posebnu, blagdansku večer, pa će Buzet i ovoga Božića biti središtem dobre glazbe i još bolje zabave, ne samo u Istri već i u susjedstvu, sve od Kopra do Rijeke. Za vrhunsku zabavu uz Koktelse, zadužen je još jedan odličan band, neizbježan na mnogim dobrim feštama u Istri, a to je Fun Box, najavljuje Robert Marušić, direktor Radio Zone Buzet.

U subotu 27. prosinca nastupit će Joško Čagalj, popularni Jole, vrhunski glazbeni zabavljač čiji se hitovi neizostavno i spontano zapjevaju na svakoj fešti. Da publika "zagrijana" dočeka zvijezdu večeri, koju u medijima nazivaju i "ministrom glazbene zabave" i njegov vjerni prateći orkestar Bolero, pobrinut će se grupa "Nočni skok", ovdašnjoj publici također vrlo dobro znani sastav iz susjedne Slovenije.

Prvi dan nove 2015. godine, maraton dobre zabave u Buzetu zaključuju trenutno najbolji i najpopularniji glazbeni zabavljači istarskog poluotoka - The Night Express!

- Iako je i ove godine riječ o zahtjevnom projektu, Radio Zona sa svojim suradnicima, a posebice zahvaljujući podršci Grada Buzeta, Favorit piva, te drugih pokrovitelja i sponzora, kao i medijskih partnera, ima resurse koji joj omogućuju da organizira glazbene i druge priredbe na najvišoj razini. Pokazalo se to proteklih godina, a tako će biti i ovoga puta, ističe Marušić.

Povoljne cijene ulaznica

Kada je pokrenut, Božić u Buzetu bio je jedinstvene koncepcije u istarskim okvirima. Danas i drugi gradovi organiziraju božićne koncerte takve vrste, no oni su u Buzetu u međuvremenu postali prava prosinačka tradicija koja privlači publiku ne samo iz Istre i riječkog područja već i susjednog Slovenskog primorja. Posjetitelje će pored odabira izvođača, uvjeren je Marušić, obradovati i prihvatljive cijene ulaznica, pa se ovogodišnje izdanje Božića u Buzetu priprema pod motom: "Nikad više zabave za manje šoldi!". (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter