Istra 1961: Radonjić i Dreven stradali na treningu

Pod upitnikom za nedjeljni susret - Dejan Radonjić (M. ANGELINI/arhiva)
Pod upitnikom za nedjeljni susret - Dejan Radonjić (M. ANGELINI/arhiva)

Kao da je netko bacio kletvu na pulskog nogometnog prvoligaša. Ovoliki broj ozlijeđenih ili bolesnih igrača u jednoj polusezoni doista je dosad neviđen. Što je najgore, čak i kad nema utakmica, ima ozljeda.

Zadnje su žrtve jedini pravi napadač Dejan Radonjić i rezervni golman Saša Dreven, koji su stradali na treningu u Štinjanu. Radonjića je koljenom u bedreni mišić pogodio Blagojević, zbog čega je stasiti napadač zaradio hematom na mišiću, ali je ujedno došlo i do istegnuća ligamenta koljena.

Fizioterapeut Marjanović već je odradio dvije runde terapija s prvim strijelcem "zeleno-žutih" i neka mala šansa da Radonjić bude spreman za nedjeljni susret s Hrvatskim dragovoljcem ipak postoji. No, zasad je veća mogućnost da neće biti na raspolaganju treneru Pamiću.

A na raspolaganju sigurno neće biti Dreven koji je na treningu prilikom jedne obrane pao na rame i tek će se kontrolnim pregledom utvrditi intenzitet ozljede, ali u nedjelju će na klupu golman juniora Brkić.

Bit će zapravo jedan od trojice juniora koje trener Istre 1961 planira pozvati za tu utakmicu 30. kola Prve HNL koja će se na "Drosini" igrati s početkom u 15 sati.

- Odmah idem zvati trenera juniora Krajnca da mu kažem da ću među kandidate za tu utakmicu uzeti još i Antonija Mancea i Roberta Dadića. Štoviše, ako Radonjić ne bude mogao igrati, možda Mance bude i u prvoj postavi. Drugog rješenja u špici i nemamo.

Mutombo je i sam rekao da nije napadač i ozbiljno razmišljam o toj mogućnosti. Nevjerojatno. Baš sad kad je Radonjić u pravoj formi, kad se počeo kretati kako sam tražio od njega, kad je i fizički puno bolji, da mu se dogodi takva pegula, govorio je Igor Pamić nakon jučerašnjeg jutarnjeg treninga u Štinjanu. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter