Irena i Mauro Giorgi objavili novi singl i spot


Pulski glazbeni dvojac Irena i Mauro Giorgi objavili su singl "Zar se noćas opet ljutiš?" za koji je snimljen i spot. Tekst i glazbu napisao je Toni Pernić, a aranžman su napravili Mauro Giorgi, Miron Hauser i Denis Budim, koji je pjesmu producirao u svom rovinjskom studiju LA. Budim je i producent još neimenovanog albuma koji bi trebao izaći na jesen za Aquarius Records.

"Zar se noćas opet ljutiš?" je četvrti singl nakon pjesama "Neka svemir presudi", "Baby Universe" i "Tamni biser". Mauro Giorgi je na novoj pjesmi svirao gypsy gitaru, Irena je pjevala, bubanj je svirao Zoran Milan, kontrabas Nenad Mirt, Miron Hauser trombon a trubu Branko Sterpin. Pjesma je u gypsy swing stilu, jedina takva na albumu, a ostatak će popuniti pop rock pjesme.

Mauro Giorgi potrudio se i oko spota za koji je napisao scenarij i montirao ga, dok su se kamera uhvatili Zlatko Gotovac i Danijel Bartolić, a snimalo se na Puntiželi i u jazz baru Fiorin. U spotu su prisutni retro motivi poput starog fotoaparata, dok Irena tako nosi haljinu u stilu 40-ih koju je kreirala modna dizajnerica Kristina Buić. U spotu ipak nisu sudjelovali svi oni koji su snimali pjesmu pa su uskočili drugi glazbenici - Toni Pernić je uzeo trombon, za bubnjevima je Vedran Bužleta a trubu ima Igor Stefano Brkarić. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter