Flegu 12.000, Miletiću 3.364 potpisa

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Glavni tajnik IDS-a Giovanni Sponza na današnjoj je konferenciji za novinare izvijestio o prikupljenim potpisima za kandidate ove stranke koji će biti u izbornoj utrci za župana, gradonačelnike i načelnike.

- Više od 900 vrijednih članova, volontera i simpatizera IDS-a, zajedno sa stranačkim kandidatkinjama i kandidatima već je u prva dva dana prikupilo puno više od potrebnog broja potpisa. Tako je kandidat za župana Valter Flego prikupio više od 12.000, a kandidat za gradonačelnika Pule Boris Miletić 3.364 potpisa, što je puno više od potrebnog broja, kazao je Sponza.

Zahvalivši se „građankama i građanima Istre na ukazanom velikom povjerenju i podršci“, izjavio je da povjerenje i legitimitet koji su IDS-ovim kandidatima u samo 48 sati dali vrijedni ljudi Istre daje vjeru u još jedan odličan izborni rezultat.

-To nas obvezuje da budemo predani i ustrajni na našem putu kojem je cilj dovesti Istru na popis najrazvijenijih regija Europe.

IDS je prva stranka koja je prikupila potrebne potpise za sve svoje kandidate, a to znači i za župana i za gradonačelnike i za načelnike u Istri. To nas dodatno motivira i još više obvezuje. Svjesni smo činjenice da naši sugrađani žele živjeti u zajednici koja ima stabilnost, sigurnost, budućnost i visoke civilizacijske vrijednosti, i to bez diskriminacije, što zapravo čini kvalitetu života, kazao je Sponza.

Iza nas stoje konkretni, vidljivi i mjerljivi rezultati, dodao je.

- Istra sigurnim putem ide naprijed. Grade se vrtići, škole, sportski i kulturni objekti, domovi za starije, bolnica, vrlo skupa podzemna i nadzemna infrastruktura, novi pogoni, novi hoteli visoke kategorije, a raste i zaposlenost u čitavoj Istri. S ponosom možemo reći da Istra ide sigurnim putem napretka, istaknuo je. Najavio je da će IDS  nastaviti prikupljati potpise do zakonom određenog roka jer želi dati mogućnost svim građanima da svojim potpisom izraze podršku svojim kandidatima. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter