Flego: Podržite ozbiljnost, ne politikantstvo

2. lipnja odlučujemo između prošlosti i budućnosti, Valter Flego (D. ŠIŠOVIĆ)
2. lipnja odlučujemo između prošlosti i budućnosti, Valter Flego (D. ŠIŠOVIĆ)

Kiša je iz planiranog otvorenog prostora "potjerala" predizbornu pazinsku presicu Valtera Flega pod krov, pa je IDS-ov kandidat za župana s novinarima porazgovarao u predvorju pazinskog Spomen doma, s karakterističnim plavo-zelenim plakatima u pozadini.

U osvit drugog izbornog kruga Flego se preko novinara najprije zahvalio biračima koji su prošle nedjelje izašli na izbore i dali podršku listi IDS-a i njegovih partnera za Županijsku skupštinu, kao i njemu kao kandidatu za župana.

- Građani su svojim glasovima poslali poruku kakvu Istru žele, pokazali su da podržavaju ozbiljnost a ne politikantstvo i prazne priče. Ostavimo se praznih priča i okrenimo se radu, jer rad se isplati, rekao je Flego u Pazinu podsjetivši na svoj program u "sedam puta sedam točaka za Istru koja radi".

Osnovni cilj tog programa je ubrzati razvoj Istre, a Flego ističe da je to posebno važno reći u Pazinu kao sjedištu Istarske županije čija je funkcija važna i za razvoj čitave središnje Istre. Čitav niz projekata namijenjen je i najviše će koristi donijeti prvenstveno ovom području, od zaštite izvorišta pitke vode i izgradnje punog profila istarskog ipsilona, do željeznice, poljoprivrede i turizma, istaknuo je Flego, naglašavajući: "Naš istarski put je put koji prepoznaje i nagrađuje radišnost i upornost, istarski su birači svojim glasovima već pokazali da podržavaju takav put i poslali jasnu poruku onima koji misle suprotno".

Flego je pozvao građane da izađu na drugi krug izbora 2. lipnja jer tada će se odlučivati "između prošlosti i budućnosti", i birat će se onaj tko je "odlučan raditi i ne posustajati gledajući unatrag". (D. ŠIŠOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter