Fešta za ljubitelje rocka i motora na Svetici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvanaesti Summer party u organizaciji Moto kluba Black Point održat će se u petak i subotu u bivšoj vojarni Svetica u Šišanu, najavljeno je na konferenciji za novinare u srijedu u pulskom Rock caffeu, a govorili su potpredsjednik kluba Mladen Glišić i tajnik David Pujas. Fešta će biti u znaku rocka pa će u petak glazbu puštati DJ dok je subota navečer rezervirana za živu svirku jer će nastupiti CherryBombz i AntiTodor. Ulaz je besplatan uz piće dobrodošlice, a za one koji prvi put dolaze bit će postavljeni putokazi kako se bajkeri ne bi izgubili.

U subotu tijekom dana bajkeri će održati mali defile do plaže u Ližnjanu gdje će se ljubitelji rocka i motocikala malo družiti prije večernjeg koncerta, a bit će to i prilika onim motoristima koji dolaze iz kontinentalne da provedu dan na moru.

Glišić moli sve posjetitelje da kada voze kroz Šišan da prilagode brzinu radi sigurnosti mještana. Obično dođe oko 200 do 250 motorista iz Hrvatske i okolnih zemalja pa se sve to pretvori u malu feštu, a pozvani su svi koji vole rock 'n' roll.

Organizatori se ujedno zahvaljuju turističkoj zajednici što im je omogućila da se manifestacija održi, a i vremenska prognoza će im ići na ruku jer je najavljeno lijepo vrijeme. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter