Dorijana Srdić ravnateljica Centra za socijalnu skrb

(Snimio Manuel ANGELINI)
(Snimio Manuel ANGELINI)

Nakon što je krajem kolovoza objavljen javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Centra za socijalnu skrb u Puli, ovih su dana otvorene ponude i odabran kandidat koji bi trebao biti novi ravnatelj te ustanove. Kako neslužbeno saznajemo, za novog je ravnatelja, odnosno ravnateljicu predložena Dorijana Srdić koja je svojevremeno već radila u pulskom Centru za socijalnu skrb.

Međutim, predsjednik Upravnog vijeća Drago Marić rekao nam je tek da je postupak još u tijeku i da dok Ministarstvo rada i socijalne skrbi ne odobri njihov izbor ne može govoriti o kandidatima.

- Procedura je takva da, nakon što smo mi otvorili pristigle prijave i odabrali kandidata, sve šaljemo Ministarstvu na konačnu potvrdu. Ukoliko, dakle, Ministarstvo da suglasnost na naš prijedlog tada je procedura dovršena i imenovani kandidat i formalno postaje ravnatelj. Međutim, ukoliko Ministarstvo u roku od 15 dana ne potvrdi naš prijedlog, tada se natječaj poništava i cijela procedura počinje ispočetka, rekao nam je Marić.

Ravnatelj će biti imenovan na mandat od četiri godine.

Na natječaj su, prema našim informacijama, pristigle ukupno četiri molbe i svi su kandidati udovoljavali traženim uvjetima. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter