Demetlika: Razvoj gospodarstva uvijek je bio moj prioritet

Posljednja sjednica labinskog vijeće u starom sazivu
Posljednja sjednica labinskog vijeće u starom sazivu

Znatno drugačija sjednica Vijeća održana je u utorak navečer u Gradskoj vijećnici u Labinu. Sadržajna izlaganja, konstruktivni prijedlozi te na kraju, obzirom da je vrlo vjerojatno to bila posljednja sjednica u ovom sazivu Vijeća, zahvale oporbe i vladajućih na suradnji i dijalogu.

- Složit ćemo se svi, sjednice nisu uvijek bile lijepe. Ponekad čak nismo ni željeli komunicirati i napuštali smo vijećnicu, no to je demokracija. Uvjerena sam da je nakon našeg mandata grad ljepši nego prije četiri godine, te da smo radili za boljitak sugrađana, poručila je sinoć Federika Mohorović Čekada.

Ništa ne dolazi slučajno

Ispred kluba IDS-HNS-HSU zahvalu kolegama vijećnicima, gradskoj upravi i gradonačelniku na svemu postignutom u posljednje četiri godine uputio je Valter Glavičić, predsjednik Kluba.

- Ništa ne dolazi slučajno. Za rezultate je potrebno mnogo rada. Nadišli smo mnoge prepreke i danas imamo dobro postavljen sustav, lijepo uređen grad, skladan suživot građana, uređenu sportsku infrastrukturu te brojne projekte pred realizacijom, izdvojio je Glavičić.

Vijećnik koji je bio najviše puta opomenut od strane predsjednika Vijeća i upozoren na nepoštivanje poslovnika, Klaudio Korva, također se zahvalio svima na suradnji te ispričao na eventualnim neugodnostima. Jednako tako vijećnik Darko Martinović, osim zahvale na suradnji, konstatirao je kako je ovaj saziv Vijeća mnogo toga napravio. (Ivana AHMIČEVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter