CherryBombz u subotu u maloj dvorani Kluba Uljanik

CherryBombz (Zlatko GOTOVAC)
CherryBombz (Zlatko GOTOVAC)

Prvi ovogodišnji koncert u svom gradu pulski rock cover trio CherryBombz priredit će u subotu, 30. siječnja u tzv. Rock dvorani Kluba Uljanik - a kako najavljuju članovi benda, moto fešte jest "opakim rokenrolom rasturimo uspavanu zimsku spiku".

Grupu CherryBombz čine pjevačica i basistica Tea Tidić, gitarist Saša Ristić i bubnjar Ranko Matošević. Osnovani su 2012. godine, a svi članovi ovog sastava imaju dugogodišnje iskustvo svirke u raznim bendovima -  Tea Tidić u VIS The Thunderbirds, Junkers5, Leukkeemiaa, Vervet, Frank Get Trio i drugima; Saša Mihael Ristić u Aeon i Blackline a Ranko Matošević u Rock Yu Band, Preludium i Rock Line.

Od osnivanja, CherryBombz su nastupali u brojnim klubovima i na raznim open air manifestacijama u Hrvatskoj i Sloveniji, a sviraju, kako kažu članovi benda, sve ono što im se sviđa. Tako se na njihovom repertoaru nalaze obrade pjesama rock, punk, metal i ex-yu sastava - grupa poput Iron Maiden, Ramones, Whitesnake, Motorhead, AC/DC, Jimi Hendrix, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, Partibrejkers, Atomsko sklonište, KUD Idijoti, Majke. Ova večer se održava pod nazivom "All Stars Rock Party", jer na repertoaru CherryBombza će se sigurno naći za svakoga ponešto.

Ulaz na koncert je besplatan, a počinje točno u 23.58 sati (po pjesmi grupe Iron Maiden "2 Minutes to Midnight"). (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter