CherryBombz & Friends večeras u pulskom Rock Caffeu

CherryBombz (Z. GOTOVAC)
CherryBombz (Z. GOTOVAC)

Jedan od najaktivnijih pulskih rock cover bendova - CherryBombz večeras će u pulskom Rock Caffeu prirediti specijalni koncertni program pod nazivom CherryBombz & Friends. Naime, na pozornici će im se pridružiti brojni prijatelji glazbenici - bubnjari Saša Petković Sale i Željko Đikić Đika, gitarist Luciano Čano Venier, basist Mladen Parezanović Cruz, a u sklopu ove session večeri bit će još gostiju iznenađenja.

Pulski rock cover trio CherryBombz osnovan je 2. prosinca 2012. godine, a članovi su basistica i pjevačica Tea Tidić, gitarist Saša Mihael Ristić i bubnjar Ranko Matošević. Riječ je o glazbenicima koji iza sebe imaju više od desetljeća iskustva svirke u raznim bendovima - Tea Tidić u VIS The Thunderbirds, Junkers5 i Leukkeemiaa; Saša Mihael Ristić u Aeon i Blackline a Ranko Matošević u Rock Yu Band, Preludium i Rock Line.

Repertoar grupe CherryBombz je vrlo šarolik - tako se na repertoaru nalaze skladbe grupa poput Iron Maiden, Ramones, Whitesnake, Motorhead, AC/DC, Jimi Hendrix, Deep Purple, Atomsko sklonište, KUD Idijoti, Majke. Grupa je do sad nastupala diljem Hrvatske i Slovenije, a dobro su znani po energičnim koncertnim nastupima i odličnim feštama. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter