BiH: U teškoj nesreći 47 ozlijeđenih, dvoje kritično

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Četrdeset sedam osoba je ozlijeđeno, od kojih su dvije životno ugrožene, u lančanom sudaru u kojemu su sudjelovali autobus, dva dostavna i jedno osobno osobilo, koji se u noći na subotu dogodio nedaleko od Srebrenika na sjeveroistoku BiH.

Oko 3 sata ujutro su se, pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, na prometnici koja povezuje Tuzlu i Orašje sudarili autobus, putničko vozilo i dva kombija. Od siline sudara autobus se prevrnuo, a osobno vozilo je uništeno. Ubrzo nakon nesreće na mjesto nesreće stigle su ekipe hitne pomoći i vatrogasaca koji pomagali doći do unesrećenih u slupanim vozilima. Više ozlijeđenih prevezeno je u Sveučilišni klinički centar u Tuzli, a liječnična pomoć ukazana je 47 osoba.

"Dva pacijenta su u vrlo teškom zdravstvenom stanju. Zbrinuti su na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju i priključeni su na aparate za umjetno disanje", rekla je Ersija Aščerić-Mujedinović iz službe za odnose s javnošću Sveučilišnog kliničkog centra u Tuzli.

Policijski očevid trajao je više od tri sata, a tek od 7 sati ujutro ponovno je uspostavljen promet između Tuzle i Orašja. (H)


Podijeli: Facebook Twiter