Apatovac: U krivolovu ubijen 51-godišnjak

Ilustracija (Arhiva/GI)
Ilustracija (Arhiva/GI)

U šumskom predjelu nedaleko od Apatovca 51-godišnjak je tijekom protuzakonitog lova iz puške ustrijelio drugog 51-godišnjaka koji je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće, izvijestila je danas koprivničko-križevačka policija.

Tragedija se dogodila jučer oko 22 sata. Neslužbeno se doznaje, da dvojica muškaraca nisu zajedno krenula u lov te da je osumnjičeni 51-godišnjak prije ispaljenog hitca bio uvjeren da se pred njim nalazi divljač.

Očevid je na mjestu događaja obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika, a više informacija znat će se nakon završetka kriminalističke istrage.

Lovac sačmom iz puške lakše ozlijedio 36-godišnjakinju

Protiv 66-godišnjeg lovca koji je u Prološcu Donjem sačmom iz lovačke puške lakše ozlijedio 36-godišnju ženu policija će podnijeti kaznenu prijavu, izvijestila je danas splitska policija nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

Osumnjičen je da je u nedjelju ujutro prilikom lova iz lovačke puške, koju legalno posjeduje, ispalio streljivo koje je ozlijedilo 36-godišnjakinju te oštetilo fasadu kuće. Pogođena žena je zadobila lakšu ozljedu ruke.

Lovac će biti kazneno prijavljen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter