2CELLOS oduševili publiku u Sydneyjskoj operi

2CELLOS sa Sydneyjskim simfonijskim orkestrom
2CELLOS sa Sydneyjskim simfonijskim orkestrom

I australska publika voli 2CELLOS što je pokazao njihov rasprodan koncert u Sydneyskoj operi gdje su im se pridružili članovi Sydneyjskog simfonijskog orkestra (Sydney Symphony Orchestra) što se savršeno uklopilo u izvedbu novih pjesama s nadolazećeg albuma. Bilo je to prvi put da su Luka Šulić i Stjepan Hauser s orkestrom uživo odsvirali još neobjavljene pjesme. Obožavatelji na su ih na njihovoj Facebook stranici zasuli pohvalama i porukama oduševljenja. U drugom dijelu koncerta, 2CELLOS su zablistali sa svojim standardnim programom i novim aranžmanima. Sydneyski koncert su zabilježili kamerama pa će biti prilike vidjeti kako je izgledao ovaj spektakl koji je održan u sklopu australske turneje.

2CELLOS su nedavno objavili sjajan spot za "The Show Must Go On", povodom 25. godišnjice smrti Freddieja Mercuryja, dok je njihov spot za pjesmu "Thunderstruck" na YouTubeu pogledan više od 70 milijuna puta.

Novi album izlazi početkom sljedeće godine (Sony Masterworks/Menart), a na njemu će objaviti teme iz poznatih filmova koje su snimili u Londonu s Londonskim simfonijskim orkestrom. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter