2. Cica fest: Svaka je cica lipa, i mala i vela


Umjesto na lokalnom malonogometnom betonskom igralištu u Svetom Petru u Šumi, za razliku od lanjskog, 2. je Cica fest održan na privatnoj livadi nedaleko od supetarskog zaselka Banovci.

Odbijanje općinskih vlasti da ustupe prostor za manifestaciju natjerao je organizatore na veliki trud, jer su parcelu na kojoj je održan događaj morali pokositi, nasipati te urediti parkirališta i pristupnu cestu da bi mogli primiti zainteresirane u velikom šatoru.

Još su posljednjeg dana, u vrijeme kada su počeli pristizati prvi posjetitelji, buldožerima poravnavali plato parkirališta, ali sve je ipak na kraju goste dočekalo pripremljeno, za što je najzaslužnija bila supetarska ekipa koju predvode Marinko Banovac i Denis Belac.

Kotlovina, kapuz, ćevapčići, kokice i bomboni te razna alkoholna i bezalkoholna pića poslužili su posjetiteljima da skrate vrijeme do glavnog događaja radi kojeg su se svi našli usred guste supetarske šume - izbora najljepših, najvećih i najmanjih ženskih cica, za što je trebalo imati strpljenja, jer se održao tek navečer. Dotle su organizatori, posebice voditelj manifestacije, nekadašnji frontmen popularnih Koktelsa Mauro Staraj, zabavljali publiku animiranjem djevojaka da se prijave na natjecanje mameći ih zanimljivim nagradama od putovanja, preko masaža, nagradnih večera i sličnih. Bilo je tu i raznih igara koje su uključivale ispijanje pića ili pak otvaranja grudnjaka (ređipeta) jednom rukom. Bio je tu i mladi mađioničar Magic Denchi koji je izveo niz zanimljivih trikova, a tijekom dana umijesio je čak 16 kilograma makaruna za goste.

- Svaka je cica lipa, i mala i vela, poručivao je organizator Belac manje ili više sramežljivim posjetiteljicama koje su trebale prikazati vlastita poprsja isključivo u grudnjacima, a sve uz mnogo smijeha. Ove godine se odustalo od uzimanja mjera kandidatkinjama. (A. DAGOSTIN, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter