Zoran Milinković predsjedava ližnjanskim Vijećem

Zoran Milinković (Z. STRAHINJA)
Zoran Milinković (Z. STRAHINJA)

Zoran Milinković s liste SDP-HSU novi je predsjednik Općinskog vijeća Ližnjana, izglasalo je 7 od 13 vijećnika na sjednici u ponedjeljak navečer. Milinković je dobio glasove vijećnika SDP-a i HSU-a i jednog Laburista, a protiv su bili četiri vijećnika IDS-a i jedan HSP-a AS. Nezavisna vijećnica Ankica Piccoli suzdržala se od glasanja.

- Moja vrata su vam svima otvorena i nadam se da ćemo neka pitanja, što do sada nismo uspijevali, uspješnije rješavati, poručio je Milinković, jedini predloženi kandidat za predsjednika.

Neobično kratku sjednicu Vijeća vodio je potpredsjednik Stanko Goldin (SDP-HSU), s obzirom da je prije dva tjedna mandat na raspolaganje ponudio Klaudio Krivičić (SDP-HSU), a razriješen je nakon što nije uspio dobiti dovoljnu podršku vijećnika. Krivičić je, podsjetimo, ostavku najavljivao još početkom ljeta zbog, između ostalog, problema oko sazivanja sjednica, izmjene dnevnih redova i termina održavanja sjednice, kao rezultat slabe suradnje s općinskom upravom. (Z. STRAHINJA)


Podijeli: Facebook Twiter