Zbog Bruna Langera otkazan nastup sexy DJ-ica

Valkane beach festival, u dva izdanja, donio je tek obilje zabave (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)
Valkane beach festival, u dva izdanja, donio je tek obilje zabave (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)

DJ Seherezada, Tigran, Nikol Goldenbrown, samo su neka od najavljenih imena koja su trebala nastupati na Sexy summer beach festivalu u Puli 2. kolovoza, na Sportskom centru Valkane, u organizaciji Nove Stelle TV iz Trsta. No, izgleda da od svega neće biti ništa, a razlog je jedan jedini čovjek, Bruno Langer.

Dakle, na službenim stranicama organizatora već su bili najavljeni izvođači, cijena ulaznice od 120 kuna te vrijeme održavanja od 2. kolovoza u 18 sati do 3. kolovoza u 6 sati. Sada preko svega stoji natpis "otkazano". Razlog je odbijenica koju su dobili 24. srpnja od Nogometnog kluba ICI Pula s obrazloženjem da su dobili ozbiljne prijetnje od Bruna Langera.

- Točno je da nam se organizator javio prije dva, tri mjeseca sa zahtjevom da bi na pomoćnom terenu Nogometnog kluba ICI Pula to organizirali i mi, zapravo, nismo imali ništa protiv te smo im dali načelnu suglasnost. Čak smo i sredili malo taj prostor da na nešto liči, pokosili smo ga, ali smo upravo u četvrtak otkazali, odnosno povukli našu suglasnost. Zašto? Zbog prijetnji jednog stanara s područja Stoje, Bruna Langera, koji je prema nama vrlo agresivno nastupio, zaprijetio je da će organizirati i peticiju protiv održavanja manifestacije pa čak da će i fizički spriječiti održavanje te manifestacije bude li potrebno, rekao nam je jučer predsjednik Izvršnog odbora NK-a ICI Pula Radovan Đurić koje je i potpisnik odluke o povlačenju suglasnosti za zakup pomoćnog terena.

- Festival je trebao biti prenošen uživo u cijelom svijetu putem naše televizije, a za prijenos je bila angažirana hrvatska tvrtka. Općenito za sve potrebe smo angažirali hrvatske tvrtke i hrvatske ljude, iako smo mogli angažirati i inozemne koje bi možda za nas bile i povoljnije, ali nismo. Planirali smo da će biti oko 5.000 posjetitelja.

Langer: Ne dajem izjave za Glas Istre

Upitan za razloge ovakvog svojeg negativnog nastupa zbog održavanja ljetnog festivala, tim više što su iskustva posljednja dva koja su se održavala bliže njegovoj kući, na kupalištu Valkane, pokazala pozitivna, Bruno Langer odgovorio je da neće davati izjave za "režimski" Glas Istre jer ih ne daje već zadnje tri godine, pa ni u ovom slučaju. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter