Za najljepši pulski izlog odabrana trgovina Kerver

(Dejan  STIFANIC)
(Dejan STIFANIC)

U Turističkoj zajednici Grada Pule danas je svečano proglašen najljepši izlog u 2014. godini, a riječ je o trgovini Kerver u Flanatičkoj ulici. Na drugom mjestu po broju osvojenih bodova tijekom cjelogodišnjeg ocjenjivanja smjestila se cvjećarnica Arco Iris, a na treće mjesto trgovina Kraš.

- Zanimljivo je da izlog trgovine Kraš nikada nije bio prvi u malim nagradama, ali je uvijek po broju osvojenih bodova bio blizu te je u konačnici, kada su se svi ti bodovi zbrojili, osvojio ukupno treće mjesto, naglasila je između ostalog predsjednica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj koja je čestitala svima koji se tijekom cijele godine trude ukrasiti svoje izloge, uljepšati svoje ulice, ali i grad u cjelini te istaknula da još uvijek ima i onih koji još nisu prigrlili tu ideju te ne shvaćaju da lijepi izlog pomaže svima.

Cinkopan Korotaj je, dajući nagradu djelatnicama Kervera, Aleksandri Benjak i Katarini Dobronić, rekla da sve ideje same realiziraju i to prirodnim materijalima, skupljajući šišarke, naplavine, mahovinu i ono što nađu ukomponiraju u zanimljivu priču. Trud im se u konačnici isplatio, a i kupci već prepoznaju njihovu originalnost.

- Zahvaljujemo se na ovom priznanju jer je dokaz da je naš cjelogodišnji rad primijećen, kao i trud da uljepšamo grad ili barem ulicu te da zaintrigiramo prolaznike. Ovo je timski rad koji donosi i uzbuđenje kako nama tako i našim obiteljima, prijateljima i suradnicima, rekla je Benjak te dodala da im je ovo priznanje ujedno i šansa da nastave s tim kreativnim radom i dogodine.

Na četvrtom su se mjestu našli izlozi trgovina Mueller, Muffin fashion store i Torbica, na petom cvjećarnica Florami, Coin casa i Undercolors of Benetton, na šestom Concenttino u Ciscuttijevoj ulici i Retro chik, na sedmom Benetton Kids, Gethaldus i Maria WGW, a na osmom željezarija Agraria u Smareglinoj ulici te Vesna stil i Calzedonia. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter