Vrhunski treneri s područja samorazvoja


U prostorijama Hotela Park Plaza Histria održana je konferencija za novinare gdje je najavljena skorašnja Inspirativna konferencija "Moj životni zadatak je biti sretan" u organizaciji Kristine Bulešić. Jednodnevna Inspirativna konferencija najavljena je za subotu, 18. listopada, a započinje u ovom hotelu u devet sati.

- Iznimno sam sretna što sam upravo ja zajedno sa svojim timom prvi put u Hrvatsku dovela vrhunske trenere, motivacijske govornike i autore bestsellera u području samorazvoja. To samo govori da je sve moguće kad čovjek djeluje iz inspiracije, izjavila je Bulešić.

Kao jednoj od metoda o kojoj će biti riječi na konferenciji, o drevnoj havajskoj tehnici rješavanja problema "Ho'oponopono", govorila je Karmen Jerković koja okuplja brojne zaljubljenike u ovu metodu na području Hrvatske i to uz blagoslov Mabel Katz, učiteljice i jedne od najvećih autoriteta na području Ho'oponopona u svijetu.

Na koji način možemo sami sebi pomoći u svakodnevnici? Kako otkriti svoje stvarne potencijale? Što nam govori naš unutarnji glas? Zbog čega je važan sklad misli i emocija? Kako raditi ono što volimo i/ili voljeti ono što radimo? Je li zaista moguće živjeti svoje snove?

Do odgovora na ova i druga pitanja sudionike konferencije vodit će licencirani treneri Kristina Bulešić (Hrvatska), Siniša Ubović (Srbija), Snježana Ristić (Slovenija) i Kristina Ercegović (Hrvatska), dok će se skypeom javiti i specijalna gošća Mabel Katz. Da bi sreću podijelili s drugima tim Inspiracije će deset posto ostvarenog prihoda od ulaznica donirati predškolskoj ustanovi Dječji vrtići Pula u svrhu opremanja senzorno-motoričke sobe o čemu je na medijskoj konferenciji govorila Mariza Kovačević, ravnateljica gradske Javne ustanove Dječji vrtići Pula. Prijave za konferenciju zaprimaju se do 10. listopada, a cijena konferencije iznosi 50 eura u pretprodaji, odnosno 70 eura u redovnoj prodaji. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter