Valteru Brgiću uručen Ford Focus

Valter i Gordana Brgić  (M. MIJOŠEK)
Valter i Gordana Brgić (M. MIJOŠEK)

Više od tri desetljeća vjernosti Glasu Istre zaista se isplatilo! Ključevi najnovijeg modela Ford Focusa zveckali su danas u rukama nagrađenog čitatelja Valtera Brgića iz Kujići koji je u pulskom salonu Grand Auta d.o.o. preuzeo superpremiju nagradne igre našeg dnevnika čije je izvlačenje održano posljednjeg dana protekle godine u Puli.

- Staru godinu ispratili smo u radosti, a ovakvom početku nove nismo se ni u snu nadali, rekao nam je vidno uzbuđeni Valter koji je na svečanu primopredaju stigao u pratnji supruge Gordane.

- Nagradi se veseli cijela obitelj, kazala je Gordana. Automobil je prekrasan i čini mi se da sanjam. Pravi poklon za skori odlazak u mirovinu! Nikada nismo osvojili nikakvu nagradu, a sada, ni više ni manje, nego glavnu. Glas Istre čitamo desetljećima, a kupone šaljemo redovito jer «kad je đornal svaki dan na banku, ni teško poslati». Ovoga puta se zaista isplatilo, zaključila je Gordana.

Uglađeni Ford Focus, nasljednik najprodavanijeg automobila na svijetu tako stiže u Kujiće, naselje s manje od stotinjak stanovnika u Općini Marčana do kojih, sve do danas, nije stigla ni jedna od vrjednijih nagrada Glasa Istre.

- Čestitke još uvijek stižu sa svih strana. Od radnih kolega iz Uljanika, rodbine, kumova, prijatelja i poznanika, susjeda, prijatelja naše djece Sanje i Denisa i njihovih obitelji. Slavimo još od Nove godine, raspoloženo je istaknuo Valter kojemu su sretnu i uspješnu vožnju zaželjeli Mirjana Perković Melon, rukovoditeljica Službe promocije Glasa Istre, Krunoslav Ivašković, voditelj auto salona te Luka Brkić, direktor prodaje pulske podružnice Jadranskog osiguranja d.d.

Uz zdravicu, Krunoslav je dobitnika upoznao s osnovnim karakteristikama automobila, a istaknuo je i da Grand Auto d.o.o., generalni distributer za marke Ford i Infiniti, ove godine slavi  punih 20 godina postojanja na hrvatskom tržištu. Jadransko osiguranje d.d. Podružnica Pula, lider u segmentu osiguranja motornih vozila u Istarskoj županiji, dobitniku je osiguralo policu od automobilske odgovornosti.

Na kraju naše prve ovogodišnje primopredaje, Valteru  i Gordani preostalo je samo zahvaliti svima koji su osigurali nagradu iz snova, a posebno petogodišnjoj Miji Mirčeta koja je izvukla njihovu omotnicu.

Glasu Istre preostaje podsjetiti svoje vjerne čitatelje da i dalje marljivo sakupljaju nagradne kupone jer sreća uvijek nekoga čeka!

(GI)

 

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter