U Puli otvoren Technomarket

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Nakon Rijeke, Zagreba, Splita, Dubrovnika, Osijeka, Karlovca, Zadra, Vinkovaca i Varaždina, najveći prodajni lanac tehničke opreme Technomarket otvoren je danas u Puli, u Labinskoj ulici 2c (industrijska zona). Među prvih sto kupaca brojni su nagrađeni vrijednim nagradama. Posebno su zadovoljni bili oni koji su na dar dobili prijenosno računalo, printer, tablet, kućanski aparat, audioslušalice i druge vrijedne nagrade.

Ponudu ove luksuzno opremljene trgovine koja se proteže na 400 četvornih metara čini širok asortiman tehnike za dom i ured. Iznenađenje za kupce je i velika akcija organizirana u povodu otvorenja, koja će potrajati još nekoliko dana, a u sklopu koje je po povoljnim cijenama moguće kupiti televizore, perilice, usisivače, tablete, mobitele i drugo.

Technomarket je poznat po velikom izboru proizvoda vodećih proizvođača potrošačke elektronike, uključujući video i audio opremu, bijelu tehniku, male kućanske aparate, uredsku tehniku, telekomunikacijske uređaje, informatičku opremu te brojne druge artikle za ured i dom.

Poslovnica u Puli jedanaesto je prodajno mjesto Technomarketa u Hrvatskoj, a zapošljava sedmero djelatnika. Usto, najavljeno je skorašnje otvorenje na još tri adrese.

Za one koji žele uštedjeti na vremenu, cjelokupna ponuda Technomarketa može se pronaći u njihovom webshopu gdje se može plaćati virmanom ili kartično, a proizvodi se dostavljaju u roku od 48 sati. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ; snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter