U ponedjeljak se zatvara cesta od Brajkovića prema Kanfanaru

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Od ponedjeljka do 2. veljače zbog radova na obnovi ceste za sav promet zatvara se državna cesta D303 na dionici od mjesta Brajkovići do raskrižja sa Istarskim ipsilonom na čvoru Kanfanar u dužini od 3,2 kilometara.

Obilazni pravac iz smjera Kanfanara prema Rovinju i obrnuto za vozila do tri tone nosivosti je preko Svetvinčenta i Krmeda, a za vozila preko tri tone obilazak je preko Vodnjana i Bala. Za isti smjer preko Istarskog ipsilona promet se preusmjerava preko čvora Vodnjan sjever. Obilazni pravac iz smjera Rovinja prema Kanfanaru za vozila preko tri tone je preko Limskog kanala na Istarski ipsilon čvor Medaki.

Do 15. veljače produžuju se radovi pa je zatvoren za promet dio državne ceste DC-64 na dionici od Vozilića do raskrižja sa DC-500 prema Kršanu, u dužini od 1,4 km. Obilazni pravci za vozila do 6 tona je iz pravca tunela Učka preko Kršana i Nedešćine do Štrmca i obrnuto. Za vozila preko 6 tona bit će iz pravca tunela Učka, Pazina ili Mosta Pićan preko Žminja, Barbana, Labina do Vozilića i obrnuto. (P. S.)


Podijeli: Facebook Twiter